Hotel-Restaurant De Witte Brug in LekkerkerkGelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk 

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vindt u dit karakteristieke hotel. Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is gevestigd in een modern hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. Vanwege haar ligging en faciliteiten is het hotel uitermate geschikt voor zowel een toeristisch als zakelijk verblijf.

Heerlijk bijkomen in het hotel

Na een dag natuur of cultuur is het prettig thuiskomen in het hotel. De van oorsprong authentieke boerderij heeft een krachtige uitstraling en zal niet aan uw gezichtsveld ontsnappen wanneer u het dorp Lekkerkerk komt inrijden. Maak gebruik van het buitenzwembad en de sauna of neem plaats op het royale terras voor een lekker hapje en drankje. In het à la carte restaurant wordt u verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug beschikt over 49 comfortabele hotelkamers, voor één tot en met vier personen.

Ontdek de Krimpenerwaard

Voor een dagje fietsen, wandelen of korte vakantie in het groene poldergebied de Krimpenerwaard is dit de ideale uitvalsbasis. Geniet van het uitzicht op rivieren, koeien en de zeventien molens van Kinderdijk. Ook voor een bezoek aan de veelzijdige stad Rotterdam en de kaasmarkt in Gouda bent u hier aan het juiste adres.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.